GDPR 2018: Změny v ochraně osobních údajů v návodech a vzorech GDPR 2018: Změny v ochraně osobních údajů v návodech a vzorech

GDPR 2018: Změny v ochraně osobních údajů v návodech a vzorech

Praktické nástroje, šablony a formuláře v souladu s nařízením EU

EU přináší nová pravidla pro ochranu osobních údajů, která se budou bez výjimky týkat všech firem i organizací. Nová pravidla zpřísňují nakládání s osobními údaji a hlavně zvyšují sankce až do výše 500 milionů Kč! Připravte se na GDPR s novou praktickou publikací, která vás provede změnami.

Součástí publikace jsou smlouvy, směrnice, dohody, žádosti, interní předpisy a další dokumenty na speciálním webu.

Expedice publikace je plánována na únor.

EU přináší nová pravidla pro ochranu osobních údajů, která se budou bez výjimky týkat všech firem i organizací. Zpřísňuje se nakládání s osobními údaji a hlavně zvyšují sankce až do výše 500 milionů Kč! Připravte se na GDPR s novou praktickou publikací, která vás provede změnami.

Součástí publikace jsou smlouvy, směrnice, dohody, žádosti, interní předpisy a další dokumenty na speciálním webu. V prémiové verzi vše navíc ONLINE!

Expedice publikace je plánována na únor.

Výhody prémiové verze

`

3 790 Kč
bez DPH a expedičních nákladů

5 490 Kč
bez DPH a expedičních nákladů

Popis produktu

GDPR 2018: Změny v ochraně osobních údajů v návodech a vzorech přináší firmám a organizacím desítky praktických vzorů, a usnadňuje jim tak každodenní praxi v souladu s novým nařízením EU. Všechny vzory dokumentů jsou v elektronické podobě, což usnadňuje jejich editaci pro konkrétní potřeby jednotlivých organizací.

V publikaci naleznete veškeré informace ke GDPR a návody, jak se s novým nařízením vypořádat. Kromě rad, jak zpracovávat a zabezpečit osobní údaje v souladu s GDPR, vám poradíme, jak postupovat při nakládání s osobními údaji zaměstnanců, jak se vyvarovat pochybení při marketingové a obchodní činnosti nebo jak předávat osobní údaje do zahraničí ve světle GDPR. V neposlední řadě zjistíte, jaké máte povinnosti vůči kontrolním orgánům a jaké sankce hrozí.

Na speciální webové stránce pak také naleznete bonusovou sekci s odpověďmi na dotazy našich čtenářů + doporučení na konkrétní řešení v praxi.

Podívejte se na seznam všech kapitol publikace GDPR 2018: Změny v ochraně osobních údajů v návodech a vzorech. Aktuálnost a návaznost našich publikací je zajišťována pravidelným aktualizačním servisem. Přečtěte si o výhodách aktualizačního servisu.

Výhody produktu

  • Na jednom místě naleznete všechny smlouvy, předpisy a další dokumenty pro zpracování osobních údajů podle GDPR společně s příklady, které potřebujete ve své každodenní praxi.
  • Vaši práci usnadní profesionálně zpracované vzory v elektronické podobě, které snadno zeditujete dle konkrétních potřeb vaší organizace.
  • Získáte jistotu, že dokumentace týkající se nakládání s osobními údaji je ve vaší organizaci zpracována plně v souladu s aktuální legislativou.

Komu je produkt určen

GDPR 2018: Změny v ochraně osobních údajů v návodech a vzorech je určena vedení všech firem a organizací, dále personalistům, obchodním ředitelům, marketingovým a IT specialistům a v neposlední řadě také právníkům.

Specifikace produktu

Multimediální publikace obsahuje tištěnou část publikace a speciální webovou stránku.

Popis produktu

GDPR 2018: Změny v ochraně osobních údajů v návodech a vzorech přináší firmám a organizacím desítky praktických vzorů, a usnadňuje jim tak každodenní praxi v souladu s novým nařízením EU. Všechny vzory dokumentů jsou v elektronické podobě, což usnadňuje jejich editaci pro konkrétní potřeby jednotlivých organizací.

V publikaci naleznete veškeré informace ke GDPR a návody, jak se s novým nařízením vypořádat. Kromě rad, jak zpracovávat a zabezpečit osobní údaje v souladu s GDPR, vám poradíme, jak postupovat při nakládání s osobními údaji zaměstnanců, jak se vyvarovat pochybení při marketingové a obchodní činnosti nebo jak předávat osobní údaje do zahraničí ve světle GDPR. V neposlední řadě zjistíte, jaké máte povinnosti vůči kontrolním orgánům a jaké sankce hrozí.

Na speciální webové stránce pak také naleznete bonusovou sekci s odpověďmi na dotazy našich čtenářů + doporučení na konkrétní řešení v praxi.

Podívejte se na seznam všech kapitol publikace GDPR 2018: Změny v ochraně osobních údajů v návodech a vzorech. Aktuálnost a návaznost našich publikací je zajišťována pravidelným aktualizačním servisem. Přečtěte si o výhodách aktualizačního servisu.

Výhody produktu

  • Na jednom místě naleznete všechny smlouvy, předpisy a další dokumenty pro zpracování osobních údajů podle GDPR společně s příklady, které potřebujete ve své každodenní praxi.
  • Vaši práci usnadní profesionálně zpracované vzory v elektronické podobě, které snadno zeditujete dle konkrétních potřeb vaší organizace.
  • Získáte jistotu, že dokumentace týkající se nakládání s osobními údaji je ve vaší organizaci zpracována plně v souladu s aktuální legislativou.

Bonusy prémiové verze:

  • Tištěná publikace
  • On-line verze přístupná z jakéhokoli zařízení
  • Privátní webová stránka se vzory, legislativou a judikáty
  • Fulltextové vyhledávání
  • Lupa a interaktivní odkazy

Komu je produkt určen

GDPR 2018: Změny v ochraně osobních údajů v návodech a vzorech je určena vedení všech firem a organizací, dále personalistům, obchodním ředitelům, marketingovým a IT specialistům a v neposlední řadě také právníkům.

Specifikace produktu

Multimediální publikace obsahuje tištěnou část publikace a speciální webovou stránku.

OBSAH

  1. GDPR: Nové nařízení EU o ochraně osobních údajů
  • Zásady GDPR
  • Jak zavést GDPR do praxe firmy či organizace:
    • Organizační, technické a procesní změny
    • Datový audit
    • Revize smluv a procedur
  1. Co to jsou osobní a citlivé údaje
  • Obecné a organizační prvky osobních údajů
  • Genetické a biometrické údaje, osobní údaje dětí
  • Kde končí osobní údaje a začínají citlivé údaje?
  • Kumulace osobních údajů subjektu
  1. Jak zpracovávat osobní údaje
  • GDPR principy zpracování osobních údajů
  • Správce versus zpracovatel
  • Souhlas subjektu údajů (Zákonnost zpracování osobních údajů podle GDPR)
  • Pověřenec pro ochranu osobních údajů
  • Povinnosti při zpracování osobních údajů
  1. Jak zabezpečit osobní údaje
  • Povinnost provést vhodná technická opatření
  • Povinnost provést vhodná organizační opatření
  • Oznámení o porušení ochrany
  1. Jaká práva mají fyzické osoby na své osobní údaje
  • Právo na přístup k informacím
  • Právo na opravu
  • Právo na výmaz a být zapomenut
  • Omezení zpracování
  • Přenositelnost údajů
  • Právo vznést námitku
  1. Nakládání s údaji při zaměstnávání
  • Osobní údaje zpracovávané o zaměstnanci
  • Vývoj vztahu zaměstnavatel-zaměstnanec (výběrové řízení, nástup do zaměstnání, skončení pracovního poměru, evidence dokumentů)
  • Monitoring zaměstnanců
  1. Marketingová a obchodní činnost
  • Zásady zpracování osobních údajů v marketingové praxi
  • Právní tituly využitelné v marketingu
  • GDPR v praxi e-shopu
  1. IT zabezpečení dat
  • Informačně a komunikačně technologická příprava na GDPR v praxi
  • Cloudy
  • Cookies
  • IP adresy
  • Privacy policy
  1. Jak předávat osobní údaje do zahraničí
  • Členské státy EU
  • Státy mimo EU
  1. Povinnosti vůči úřadům, odpovědnost a sankce
  • Povinnosti vůči Úřadu pro ochranu osobních údajů
  • Evropský sbor pro ochranu osobních údajů
  • Možné sankce
  • Jak postupovat při pochybení, jak se bránit uložení sankcí
  1. Otázky a odpovědi našim čtenářům
  • Doporučení na konkrétní řešení v praxi
  • Praktické návody

Speciální webová stránka přináší praktické vzory, formuláře, šablony a check-listy, stejně jako legislativu a judikaturu týkající se GDPR. Všechny vzory smluv jsou v editovatelné podobě a lze je přizpůsobit potřebám konkrétní firmy či organizace. Bonusová kapitola obsahuje odpovědi na dotazy našich čtenářů + doporučení na konkrétní řešení v praxi.

Získejte z publikace maximum užitku

Prémiová varianta kombinuje výhody elektronické a papírové formy tak, aby Vám přinesla maximum možného užitku z dané publikace. S prémiovým předplatným získáte mimo jiné tyto výhody:

 PrémiovéStandardní
Tištěná publikace R R
Webová stránka se vzory, formulaři, plány, stanovami apod. R R
On-line verze přístupná z jakéhokoli zařízení R S
Fulltextové vyhledávání R S
Lupa a interaktivní odkazy R S
Cena 5 235 Kč 3 490 Kč
 
Okamžitý přístup z jakéhokoli počítače nebo mobilního zařízení se systémem iOS či Android přináší:
  • Stále zcela aktuální produkt, nové číslo časopisu vždy bez nutnosti čekat na fyzické dodání
  • Rychlé fulltextové vyhledávání napříč celou publikací
  • Interaktivní odkazy na jiná místa v časopise či na webu
  • Snadnou orientaci a možnosti lupy v prostředí optimalizovaném pro danou platformu

 

 

 

3 790 Kč
bez DPH a expedičních nákladů

5 490 Kč
bez DPH a expedičních nákladů