Konference: GDPR 2018 – Revoluce v ochraně osobních údajů je tu

Konference: GDPR 2018 – Revoluce v ochraně osobních údajů je tu

Odpočet do účinnosti startuje. Jaká bude implementace do české praxe?

Termín: 5. 12. 2017
Přednáší:
Místo konání: Název místa konání

Čas na přípravu na nové nařízení EU se krátí. Zavádění nových pravidel firmy a organizace většinou podceňují, přitom už teď je za 5 minut 12! GDPR je totiž jedno z nejnáročnějších nařízení vůbec a dotkne se milionu firem i organizací. Při jakémkoli pochybení navíc hrozí obrovské sankce až do výše 550 milionů Kč nebo 4 % celosvětového ročního obratu – podle toho, co je vyšší. Připravte se na nová pravidla včas na naší konferenci!

Pozor, nově už s implementací zákona do české praxe!

Na toto školení již není možné se objednat. V případě Vašeho zájmu o další konání, kontaktujte náš zákaznický servis. Děkujeme.

 

Cíl konference

Cílem konference GDPR 2018: Revoluce v ochraně osobních údajů je tu je srozumitelně a komplexně vás seznámit s novými povinnostmi firem a organizací při nakládání s osobními údaji. Díky konferenci se připravíte na nová pravidla GDPR a aplikujete změny do praxe vaší firmy či organizace. Jedině tak předejte obrovským sankcím při jakýmkoliv pochybení – pozor, pokuty mohou být likvidační! Nově už s implementací zákona do české praxe!

Pro detailní program konference klikněte zde.

Ohlasy z minulého konání konference

"Mile mě překvapila konference k GDPR, které jsem se zúčastnila dne 19.10.2017 a mohu říci, že to byla jedna z nejlépe připravených akci, které jsem se kdy zúčastnila, a to jak po stránce organizační, tak co se týká kvality lektorů, proto budu ráda do budoucna uvažovat o další spolupráci s Vaší společností."

Komu je konference určena                                     

Konference GDPR 2018: Revoluce v ochraně osobních údajů je tu je určena vedení organizace, personalistům, firemním právníkům, marketingovým a obchodním specialistům, stejně jako IT manažerům, a to jak ze soukromého, tak veřejného sektoru. Konference bude přínosná pro každou firmu či organizaci.

Další informace

Každý účastník konference obdrží CERTIFIKÁT. V ceně konference jsou podkladové materiály, občerstvení v průběhu konference a teplý oběd. Obchodní podmínky jsou k dispozici zde.

 

 

Konference začíná v 9 hodin, předpokládané ukončení programu je cca do 16 hodin. Po každém vystoupení bude následovat odborná diskuse, v rámci níž budou účastníci moci klást dotazy.

Témata konference:

  • Časovaná bomba GDPR: Jak se změní pravidla ochrany osobních údajů (Nová pravidla podle GDPR: Pověřenec, souhlasy, posouzení vlivu a další)
  • Implementace GDPR do české praxe: jak se změní český zákon o ochraně osobních údajů (jaké konkrétní změny musíte ve vaší firmě či organizaci zavést a jak se na GDPR co nejlépe připravit)
  • Komunikace s Úřadem pro ochranu osobních údajů + možné sankce (V jakých případech musíte oznámit ÚOOÚ porušení zabezpeční dat? Jaké sankce vám hrozí za porušení povinnost?í)
  • Nakládání s osobními údaji zaměstnanců (jak vést personálně-mzdovou agendu, jak nakládat s osobními údaji uchazečů o zaměstnání a jak dlouho je uchovávat, monitoring zaměstnanců v souladu s GDPR)
  • GDPR v marketingové a obchodní činnosti (jak nakládat s osobními údaji zákazníků i klientů, jak ošetřit reklamní e-maily, jak nakládat se souhlasy, marketingové soutěže a další)

 

(změna programu vyhrazena)

 

Časový harmonogram:

8:00–9:00 registrace účastníků a ranní káva
dopolední blok s diskusemi
oběd formou bohatého bufetu (polévka, výběr ze 4 hlavních jídel, salátový bar, minidezerty)
polední blok s diskusemi
coffee break (káva, sladké/slané chuťovky)
odpolední blok s diskusemi
16:00 Závěrečné slovo

 

JUDr. Jaroslav Škubal

Mgr. Klára Valentová

Klára Valentová pracuje pro advokátní kancelář Vilímková, Dudák & Partners.

Mgr. Marie Šebelová

Marie Šebelová je absolventkou Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze.

Hotel Olympik

Hotel Olympik

Sokolovská 138, Praha 8 180 00

Akce se koná v prostorách luxusního 4* hotelu Olympik, který je součástí hotelového komplexu (společně s hotely Artemis a Tristar).

 

Adresa:

Sokolovská 138, Praha 8 186 76

 

Doprava:

Metrem do stanice Invalidovna (linka B), poté asi 5 minut pěšky.

Tramvají č. 3 nebo 8 do zastávky Invalidovna, poté asi 4 minuty pěšky.

Autem – parkovat lze na parkovišti přímo před hotelem.

 

Přečtěte si více informací o hotelu. Místo konání je bezbariérově přístupné.