Cíl semináře
Ubytovací služby zahrnují celou řadu nákladů od rezervování ubytování, příjezd a registrace hosta, přes samotný pobyt a využívání dodatečných služeb. Tyto náklady však nestačí pouze sledovat, musíte je umět vhodně řídit v úzkém vztahu k jejich optimální prodejní ceně. Jak ale stanovit cenu, aby přinášela zisk a pokrývala náklady nejen při obsazení, ale také při neobsazení ubytovacího zařízení? Na semináři si uděláte jasno v tom, jak kalkulovat náklady a cenu při různých podmínkách a situacích.
Na spoustě praktických příkladů proberete s lektorkou kalkulaci přechodného ubytování, stravování, společenských a vzdělávacích akcí a pochopíte, jak můžete díky dobře nastavené kalkulaci využít zvýšené poptávky k dosažení vyšších tržeb!
Klikněte zde pro detailní obsah.
POZOR! Vezměte si s sebou prosím na seminář kalkulačky.
Komu je seminář určen
Seminář Kalkulace cen v hotelnictví na praktických příkladech je určen pracovníkům hotelů, penzionů a ubytoven, kteří mají zájem snižovat nákladovost firmy a chtějí blíže poznat metodu, jak na to. Seminář je vhodný také pro vlastníky ubytovacích zařízení, kteří jsou spolutvůrci cenové politiky a již nechtějí stanovovat ceny za ubytování, stravování a další služby pouze z cen obvyklých, ale naopak je láká možnost řízení cen i výnosů vedoucí k lepší profitabilitě ubytovacího zařízení.
Další informace
Jako účastník kurzu obdržíte CERTIFIKÁT o jeho absolvování, který můžete využít ve svém CV v části o doplňkovém odborném vzdělávání. V ceně semináře jsou elektronické podkladové materiály, občerstvení v průběhu kurzu a teplý oběd.