Seminář: Kalkulace cen v hotelnictví na praktických příkladech

Seminář: Kalkulace cen v hotelnictví na praktických příkladech

Vydělejte díky správně nastaveným cenám

Termín: 30. 5. 2019
Přednáší:
Místo konání: Název místa konání

Dveře se u vás netrhnou, ale přesto nemáte takové tržby, jaké byste očekávali? Nebo byste naopak rádi přilákali více hostů ve slabších obdobích sezóny? S tím vším vám pomůže dobře nastavená kalkulace cen, kterou proberete od A po Z s oblíbenou lektorkou na praktickém semináři. Na konkrétních příkladech projdete specifika nákladů v ubytování, stravování, různých společenských a vzdělávacích akcí a vždy si poradíte s nastavením odpovídající ceny. Přijďte si pro know-how, které vás posune k vyššímu zisku!

Přihlaste se do 30. dubna a získejte 10% slevu!

Do konce zbývá

Dny
Hodiny
Minuty
Vteřiny

5 490 Kč 4 941 Kč
bez DPH

Cíl semináře

Ubytovací služby zahrnují celou řadu nákladů od rezervování ubytování, příjezd a registrace hosta, přes samotný pobyt a využívání dodatečných služeb. Tyto náklady  však nestačí pouze sledovat, musíte je umět vhodně řídit v úzkém vztahu k jejich optimální prodejní ceně. Jak ale stanovit cenu, aby přinášela zisk a pokrývala náklady nejen při obsazení, ale také při neobsazení ubytovacího zařízení? Na semináři si uděláte jasno v tom, jak kalkulovat náklady a cenu při různých podmínkách a situacích

Na spoustě praktických příkladů proberete s lektorkou kalkulaci přechodného ubytování, stravování, společenských a vzdělávacích akcí a pochopíte, jak můžete díky dobře nastavené kalkulaci využít zvýšené poptávky k dosažení vyšších tržeb!

Klikněte zde pro detailní obsah.

POZOR! Vezměte si s sebou prosím na seminář kalkulačky.

Komu je seminář určen

Seminář Kalkulace cen v hotelnictví na praktických příkladech je určen pracovníkům hotelů, penzionů a ubytoven, kteří mají zájem snižovat nákladovost firmy a chtějí blíže poznat metodu, jak na to. Seminář je vhodný také pro vlastníky ubytovacích zařízení, kteří jsou spolutvůrci cenové politiky a již nechtějí stanovovat ceny za ubytování, stravování a další služby pouze z cen obvyklých, ale naopak je láká možnost řízení cen i výnosů vedoucí k lepší profitabilitě ubytovacího zařízení.

Další informace

Jako účastník kurzu obdržíte CERTIFIKÁT o jeho absolvování, který můžete využít ve svém CV v části o doplňkovém odborném vzdělávání. V ceně semináře jsou elektronické podkladové materiály, občerstvení v průběhu kurzu a teplý oběd.

PROGRAM CELODENNÍHO SEMINÁŘE (9:00-15:00)

  1. Jak využít různých příležitostí k maximalizaci tržeb 
  2. Co musíte udělat proto, abyste vytvořili dobrou cenovou kalkulaci
  3. Příklady kalkulace ceny přechodného ubytování
  4. Příklady kalkulace stravování
  5. Příklady kalkulace vzdělávacích akcí
  6. Možnosti uplatnění dynamické cenotvorby
  7. Nejčastější chyby při kalkulaci ceny

Ing. Pavlína Vančurová, Ph.D.

Ing. Pavlína Vančurová, Ph.D., profesionálně školí témata řízení finančních zdrojů podniku, kalkulace nákladů, zhodnocování investic a další.

Praha

Praha

Seminář se koná v konferenčních prostorách v Praze, místo upřesníme 5 dní před konáním.

Informace k místu konání vám včas zašleme e-mailem.

5 490 Kč 4 941 Kč
bez DPH