Školení: Kontroly a legislativní povinnosti ve stravovacím zařízení 2020

Školení: Kontroly a legislativní povinnosti ve stravovacím zařízení 2020

Jak zvládnout chystané změny předpisů + požadavky kontrol

Termín: 30. 10. 2019
Přednáší:
Místo konání: Název místa konání

Na stravovací zařízení se řítí zásadní změny! Chystaná novela vyhlášky zpřísní požadavky na provozní a osobní hygienu či kvalitu olejů, nová legislativa EU zase mění značení rozmrazených výrobků. Uznávaný odborník vás seznámí se všemi novinkami a poradí, jak nevyhořet u kontrol.

Přihlaste se i se svým kolegou a získáte 15% slevu!

5 490 Kč
bez DPH

Cíl školení

Cílem školení je účastníkům objasnit, jaké jsou aktuální legislativní povinnosti v rámci gastro provozu, které vychází z předpisů ČR i EU, a jak je splnit. Upozorníme např. na problematické oblasti HACCP, v BOZP v restauračním prostředí (dokumentace, revize, školení) či hygienického minima. Prozradíme také, jaké změny se na vás řítí v roce 2020: značení rozmrazených výrobků, uvádění pokrmů na trh, zákaz jednorázových plastů, obsah akrylamidu aj.

Zaměříme se také na jednotlivé kontroly ve stravovacím zařízení: ČOI, veterinární správa, SZPI. Prozradíme, na jaké oblasti se nejvíce soustředí a jak neriskovat vysoké pokuty v rámci správního řízení.

Klikněte zde pro detailní program semináře.

Komu je školení určeno

Školení je určeno pro majitele stravovacích zařízení a výrobce potravin, stejně jako pro jejich zaměstnance v oblasti provozování potravinářského podniku.

Další informace

Jako účastník kurzu obdržíte CERTIFIKÁT o jeho absolvování, který můžete využít ve svém CV v části o doplňkovém odborném vzdělávání. V ceně semináře jsou podkladové materiály, občerstvení v průběhu kurzu a teplý oběd. Obchodní podmínky jsou k vaší dispozici zde. 

PROGRAM CELODENNÍHO SEMINÁŘE (9,00-15,00 hod.)

  • Jak splnit předpisy EU i ČR ohledně stravování
  • Legislativní novinky 2020: obsah akrylamidu, značení rozmrazených výrobků, uvádění pokrmů na trh, zákaz jednorázových plastů aj.
  • BOZP v restauračním prostředí (dokumentace, revize, školení)
  • Jak zvládnout kontroly dozorových orgánů
  • Falšování potravin a klamání spotřebitele
  • Řešení povinností bezpečnosti potravin a správné výrobní praxe ve stravování
  • Správné značení na výrobcích
  • Metodický pokyn pro potraviny podávané ke konzumaci bufetovým způsobem – mimo prostředí s řízenou teplotou

Ing. Tomáš Čapek, CSc.

Odborný poradce pro potravinářství a zemědělství, majitel a jednatel společnosti UniConsulting.

Praha

Praha

Seminář se koná v konferenčních prostorách v Praze, místo upřesníme 5 dní před konáním.

Informace k místu konání vám včas zašleme e-mailem.

5 490 Kč
bez DPH