Seminář: Kontroly a legislativní povinnosti ve stravovacím zařízení 2021

Seminář: Kontroly a legislativní povinnosti ve stravovacím zařízení 2021

Jak zvládnout gastro provoz s covid 19 + požadavky kontrol

Termín: 27. 10. 2020
Přednáší:
Místo konání: Název místa konání

Na stravovací zařízení znovu útočí covid 19! Jak se s ním vypořádat a přizpůsobit k tomu své stravovací zařízení? Jak budou probíhat nově kontroly a jaké požadavky na Vás má ČOI nebo SZPI? Uznávaný odborník vás seznámí se všemi novinkami a poradí, jak bojovat se současnou situací.

Odměňujeme za včasné objednání! Objednejte do 30. 9. 2020 a získejte slevu 10 %.

Do konce zbývá

Dny
Hodiny
Minuty
Vteřiny

5 490 Kč 4 941 Kč
bez DPH

Prezenčně, nebo online? Je to na vás!

Pokud se nechcete či nemůžete zúčastnit prezenčního semináře z důvodu nařízení zaměstnavatele, karantény apod., o svůj seminář nepřijdete! Zprostředkujeme vám přímý přenos, který si jednoduše pustíte na svém PC, notebooku či telefonu. Nepřijdete ani o možnost pokládat dotazy lektorovi. Pokud už teď víte, že využijete možnosti přímého přenosu, uveďte nám prosím do objednávky heslo „přímý přenos“.

Cíl semináře

Cílem semináře je poskytnout účastníkům návod, jak se vypořádat s aktuální situací a splňovat přísná hygienická opatření, která vydává Ministerstvo zdravotnictví. Upozorníme např. na aktualizovaný zákon č. 110/1997 Sb., o potravinách, nově vydaná pravidla pro požadavky státního dozoru či požadavky všech dozorových orgánů. Pomůžeme Vám také v problematické oblasti HACCP: zpracování, certifikace, audit a související dokumenty.

Zaměříme se také na jednotlivé kontroly ve stravovacím zařízení: ČOI, veterinární správa, SZPI. Prozradíme, na jaké oblasti se nejvíce soustředí a jak neriskovat vysoké pokuty v rámci správního řízení.

Klikněte zde pro detailní program semináře.

Komu je seminář určen

Seminář je určeno pro vedoucím pracovníkům restauračních provozů, pro stávající a nové podnikatele v oblasti gastronomie. Také pro všechny, kteří si chtějí ujasnit a osvojit legislativní povinnosti a hygienu (covid 19) v oblasti gastro provozů.

Další informace

Seminář proběhne v souladu s aktuálními podmínkami vládního nařízení pro pořádání vzdělávacích akcí. Zaručujeme vám komorní počet účastníků a dodržení nejvyšších hygienických standardů, takže se nemusíte ničeho obávat. Můžete využít také přímého přenosu.

Jako účastník semináře obdržíte CERTIFIKÁT o jeho absolvování, který můžete využít ve svém CV v části o doplňkovém odborném vzdělávání. V ceně semináře jsou podkladové materiály, občerstvení v průběhu kurzu a teplý oběd. Obchodní podmínky jsou k vaší dispozici zde. 

PROGRAM CELODENNÍHO SEMINÁŘE (9,00-15,00 hod.)

  • Přizpůsobení provozu v období s covid 19
  • Organizace práce a ochrana pracovníků v období s covid 19
  • Chování a signály směrem k hostům posilující jejich důvěru v navštívený provoz v období šířícího se covid 19
  • Nové zákonné požadavky na gastroprovozy
  • HACCP (zpracování, certifikace, audit, konzultace, související dokumenty)
  • Nové typy kontrol - nové rozložení kompetencí dozorových orgánů
  • ČOI, Veterinární správa, SZPI a jejich požadavky a způsoby kontrol
  • Hygienické minimum

Ing. Tomáš Čapek, CSc.

Odborný poradce pro potravinářství a zemědělství, majitel a jednatel společnosti UniConsulting.

Praha

Praha

Seminář se koná v konferenčních prostorách v Praze, místo upřesníme 5 dní před konáním.

Informace k místu konání vám včas zašleme e-mailem.

5 490 Kč 4 941 Kč
bez DPH