e-Seminář: Zpětná vazba, mentoring, koučink - page 1

Správné odpovědi na otázky ze 4. lekce
e-Seminář
1
Nakladatelství FORUM, s. r. o.
, Střelničná 1861/8a, 182 00 Praha 8 – Kobylisy
Telefon: 251 115 576; fax: 251 512 422; e-mail:
; internet:
Správné odpovědi na otázky ze závěrečné lekce
1. V následujícím schématu jsou rozřazeny typy pracovníků podle výše potenciálu
a dosahovaného výkonu. V kterém sektoru se nacházejí pracovníci ideální pro koučink?
Ideálními pracovníky pro koučink jsou lidé
v levém horním sektoru
, protože mají velký
potenciál, ale nízký výkon. Je tedy z čeho těžit.
2. Nahraďte následující uzavřené otázky otevřenými:
Dáte si k snídani černý čaj?
– Co si dáte k snídani?
Bude vás motivovat povýšení na pozici XY?
– Co vás bude motivovat k povýšení na
pozici XY?
Přečetl jste si to pozorně?
– Co jste si z toho zapamatoval? (Co Vás z textu zajalo?)
Je vám to jasné?
– Co byste potřeboval ještě vědět?
Udělal jste, co jsem vám řekl?
– Co jste přesně udělal?
Poskytujete množstevní slevy?
– Jaké slevy poskytujete?
MAX.
P
O
T
E
N
C
I
Á
L
VÝKON
MAX.
P
V
P
V
P
V
P
V
1 2
Powered by FlippingBook